#femaccessiblelasalutmental

Ja estem a novembre i cada any escoltem parlar del Black Friday i del Cyber Monday. I no només parlar sinó que potser també hi hem participat. Però, sabeu què és el Giving Tuesday?

El #GivingTuesday és un moviment global que promou accions solidàries. L’objectiu és dedicar aquest dia a tot el món a donar i a col·laborar amb causes socials. Aquest any el celebrarem el 30 de novembre.

En l’Associació Ventijol ens sumem a la iniciativa amb l’objectiu de fer accessible la psicoteràpia a qui la necessita. Si ets una persona generosa i t’agradaria ser partícip d’una acció solidària, et proposem el següent repte: aconseguir 40 sessions psicològiques per aquelles persones que necessiten treballar el seu benestar emocional.

Et sumes al repte? Et necessitem per aconseguir-ho.

Potser per a tu, trobar l’equilibri en el propi benestar emocional no és una dificultat. Però per a altres persones i, per a moltes més després de la Covid-19, està sent un problema. 450 milions de persones a tot el món es veuen afectades per una problema de salut mental que dificulta greument la seva vida. I el 50% d’aquests problemes en adults comencen abans dels 15 anys, i el 75% abans dels 18. Per això, la prevenció i l’enfortiment del benestar emocional són tan importants.

Suma’t al repte! Amb 25 €, per exemple, podem atendre la primera sessió psicològica d’una persona en situació de problema emocional. Però pots ajudar-nos amb el que consideris, tu tries!

No cal que esperis al dimarts 30: fes ja el teu donatiu i comparteix el repte amb la família i amics/gues perquè entre tots ho aconseguirem.

Ara més que mai, #NINGUENREREENSALUTMENTAL

Afegir commentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *