recerca ventijol

Aconseguida subvenció atorgada per l’Ajuntament de Castelldefels

El programa Prevenció Ara, de VENTIJOL, ha aconseguit una subvenció dins el programa d’Activitats Extraordinàries de l’Acord de Ciutat de l’Ajuntament de Castelldefels.

El projecte, es desenvoluparà fins a finals del 2022 i està coordinat per la psicòloga i terapeuta familiar de la nostra Associació Natalia Comalrena. Es tracta d’un servei preventiu d’atenció psicològica, orientació i capacitació socioeducativa adreçat a famílies i professionals que atenen a infants i joves mitjançant la visió terapèutica familiar sistèmica. Així, es preveu que s’atenguin a 20 famílies i 80 persones cada any, així com dur a terme la formació dels professionals d’alguns Instituts de Secundària del municipi per que puguin detectar dificultats i malestars psicològics en els propis contexts educatius afavorint un primer acompanyament i derivació del nens i joves.

Des de l’Ajuntament de Castelldefels s’ha detectat un augment de la situació de vulnerabilitat de les famílies i en especial dels joves i s’ha confiat en la intervenció terapèutica familiar com l’adequada per a resoldre les problemàtiques existents i prevenir altres d’igual o major gravetat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *