#femaccessiblelasalutmental

El passat mes de novembre, i com cada any per aquelles dates, escoltes parlar del Black Friday i del Cyber Monday. I no només parlar sinó que potser també hi participes. Però, saps què és el Giving Tuesday?

El #GivingTuesday és un moviment global que promou accions solidàries. L’objectiu és dedicar aquest dia a tot el món a donar i a col·laborar amb causes socials. Aquest any el celebrem el 30 de novembre.

En l’Associació Ventijol ens sumem a la iniciativa amb l’objectiu de fer accessible la psicoteràpia a qui la necessita. Si ets una persona generosa i t’agradaria ser partícip d’una acció solidària, et proposem el següent repte: aconseguir 40 sessions psicològiques per aquelles persones que necessiten treballar el seu benestar emocional.

Per què t’has sumat al repte?

Perquè et necessitem per aconseguir-ho.

Potser per a tu, trobar l’equilibri en el propi benestar emocional no és una dificultat. Però per a altres persones i, per a moltes més després de la Covid-19, està sent un problema. 450 milions de persones a tot el món es veuen afectades per una problema de salut mental que dificulta greument la seva vida. I el 50% d’aquests problemes en adults comencen abans dels 15 anys, i el 75% abans dels 18. Per això, la prevenció i l’enfortiment del benestar emocional són tan importants.

Perquè et facis una idea, amb 25 €, per exemple, podem atendre la primera sessió psicològica d’una persona en situació de problema emocional. Però pots ajudar-nos amb el que consideris, tu tries!

Gràcies a les donacions fetes a través del repte solidari #femaccessiblelasalutmental comencem l’any oferint de manera gratuïta la 1a. sessió diagnòstica en salut mental a algunes persones en situació de malestar emocional.

Nosaltres continuem tenint cura de la salut de les famílies i la comunitat. Si creus que pots fer una aportació, no ho dubtis! Col·labora per a que més famílies amb dificultats puguin accedir a psicoteràpia i suport educatiu: DONA ARA

Ara més que mai, #NINGUENREREENSALUTMENTAL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *