“Per un Sant Joan més humà!”

Vols saber quin ha estat l’ingredient extra de les coques artesanals del Forn Trinitat per aquest Sant Joan?

Aquesta revetlla de Sant Joan  les coques artesanals del Forn Trinitat han tingut un gust diferent, millor dit, han comptat amb un ingredient extra: la solidaritat!

Carme Bosch (Fundadora i Directora de Ventijol) i Josep Jordà (propietari Forn Trinitat).

Aquest forn tradicional, que des de 1927 elabora una gran varietat de productes amb matèries de gran qualitat i amb especialitats pròpies, ha sabut trobar una resposta solidària davant la situació de crisi social, econòmica i sanitària que estem vivim i que, ens afecta a tots. Una acció dolça i festiva i, una manera de col·laborar amb l’entitat, que ha fet possible que Ventijol segueixi atenent a persones en situació de vulnerabilitat, i de manera especial a famílies que tenen a càrrec seu infants menors d’edat o gent gran.

Més de 600 famílies han viscut una nit màgica, plena de colors… i de solidaritat!! I com? Doncs destinant 1 € de la compra de la seva coca preferida en un dels dos establiments que té Forn Trinitat  a Barcelona: a la Plaça de la Trinitat, 14 (districte de la Trinitat) o al Carrer Bartrina, 52-54 (districte de Sant Andreu) i, d’aquesta manera recolzant als projectes psicoterapèutics i socials de l’Associació Ventijol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *